2BA Database verrijking productdata Madaster platform

We organiseren regelmatig trainingen om partners te begeleiden bij het inzetten van het Madaster Platform en het gebruik van materiaalpaspoorten. De feedback die we tijdens deze trainingen ontvangen speelt een belangrijke rol bij de doorontwikkeling van het platform.

Een terugkerend onderwerp van gesprek is de continue uitbreiding van data voor het verrijken van informatie in het Madaster platform. We werken daarom doorlopend met verschillende producenten aan het koppelen van hun data. Momenteel werken we o.m. aan de implementatie van de 2BA-database. Een database die miljoenen producten bevat binnen de installatiebranche en waar ook veel installateurs/aannemers gebruik van maken. Dankzij deze koppeling kunnen elementen in technische modellen in Madaster straks nog beter herkend en automatisch gekoppeld worden.

Meer informatie over de ontwikkeling van het Madaster platform is terug te vinden in deze blog van Sander Hoek (Directeur Madaster). Heeft u interesse om ook eens een Madaster partner training bij te wonen? Neem contact op met Sander Beeks (Partner Manager Madaster).

 

VERTALEN »