Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in
Terug
Nieuws 26 jun 2024

EPEA en Madaster dichten de datakloof

EPEA en Madaster streven ernaar de gebouwde omgeving te verbeteren met oplossingen die de overgang van een lineaire economie naar een circulaire economie ondersteunen.

EPEA staat voor Environmental Protection Encouragement Agency en is een internationale innovatiepartner voor circulaire en milieuvriendelijke producten, processen, gebouwen en steden. Met het Cradle to Cradle®-raamwerk helpen ze organisaties bij de transitie naar een circulaire economie. EPEA werkt net als Madaster aan een wereld zonder afval.

Als leiders in data- en adviesdiensten voor circulariteit en milieu-impact hebben we besloten onze krachten te bundelen. Dit heeft geleid tot een integratie van rapportage- en materiaalpaspoort-functionaliteiten, met consistente methoden en datasets om circulariteit, milieu-impact, hergebruikpotentieel en de restwaarde van materialen te evalueren.

Samen streven we ernaar nieuwe standaarden te zetten in de sector, waarbij duurzaamheid en efficiëntie hand in hand gaan. Door onze gecombineerde expertise kunnen we nauwkeurigere analyses en betere besluitvormingstools bieden, zodat we samen nog meer impact kunnen maken.

Where are you located?