Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in
Terug
Blogs 8 jul 2024

Introductie Bram Orsel

Mijn naam is Bram Orsel en ik ben 1 juli gestart als Sustainability Consultant bij Madaster.

Ik ben 30 jaar en woon in Amersfoort (Vathorst). De afgelopen jaren heb ik gewerkt bij Aveco de Bondt, onderdeel van VolkerWessels. Hier hield ik me bezig met onder andere het verduurzamen van vastgoed en het jaarverslag van VolkerWessels. In die rol was ik ook de contactpersoon vanuit VolkerWessels met Madaster. Ik heb door de jaren heen veel projecten gedaan met Richard Greil (Client Engagement Manager Madaster) en Sander Beeks (Partnership Manager Madaster).

Toen het tijd werd voor een nieuwe uitdaging heb ik Sander gebeld voor een kop koffie omdat ik Madaster als een leuke organisatie had leren kennen en inmiddels ook geen onbekende meer was. Na twee goede gesprekken en een maand vakantie ben ik nu bij Madaster begonnen. In een grijs verleden heb ik natuurkunde gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Tijdens mijn master ben ik me meer gaan richten op energie en duurzaamheid. Voornamelijk op de drijfveren achter de gedragsverandering die nodig is voor de transitie naar duurzaamheid. Deze kennis wil ik graag inzetten om de circulaire transitie binnen de hele (bouw)keten te versnellen. Als Sustainability Consultant bij Madaster ga ik mij richten op de implementatie van Madaster bij klanten. Zo werken we samen om een praktische invulling te geven aan circulariteit en milieu-impact, en hoe hiermee strategisch voordeel behaald kan worden. Ik hoop hier mijn ervaring in de bouw bij te kunnen gebruiken om échte duurzame waarde voor onze klanten en voor de wereld te creëren.

Naast mijn werk geniet ik in mijn vrije tijd van zingen, zwemmen en (Schotse) whisky. Ik hou ook erg van concerten en festivals. Jullie zullen op kantoor of via Teams ongetwijfeld gaan merken dat ik een aangeboren lichamelijke handicap heb. Gelukkig is deze niet progressief, maar het beperkt wel wat ik met mijn armen en handen kan doen. Gelukkig heeft dit vrijwel geen invloed op mijn werk.

Ik kijk er naar uit om met Madaster de transitie naar een circulaire economie te versnellen!

Tot snel!

Bram Orsel

Where are you located?