Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in
Terug
Nieuws 11 mei 2018

INTRODUCTIE ROB

INTRODUCTIE ROB

Sinds 9 april mag ik me onderdeel noemen van het Madaster team en ben ik aan de slag om het Partnership Programma te ontwikkelen en uit te rollen. Een mooie uitdaging met als doel om de functionaliteit en services rondom het platform uit te breiden, en om schaal te creëren bij de adoptie van Madaster. Voor mijzelf een goede balans tussen veel met inhoud bezig zijn, en tegelijkertijd bijdragen aan de groei van Madaster.

De afgelopen jaren ben ik vooral actief geweest om het bewustzijn van circulaire economie in Nederland en internationaal groter te maken, zowel binnen het bedrijfsleven als de overheid. Eerst via de campagne Netherlands Circular Hotspot (nu Holland Circular Hotspot), later via C-Creators in een meer adviserende en verbindende rol. Inmiddels is circulariteit in Nederland vrij bekend en begint het een modewoord te worden. Dat is mooi! Wel is het van belang dat er meer concrete voorbeelden komen die laten zien dat circulair het nieuwe normaal is. Anders lopen we het risico dat circulair net zo’n containerbegrip als duurzaamheid wordt. Daadwerkelijk dingen anders doen kan alleen door je voornaamste gedachtepatronen te veranderen, hier vervolgens op te acteren, en iets tastbaars te realiseren.

De reden dat ik graag aan Madaster bijdraag ligt exact op dat snijvlak. Een prachtige visie, maar ook een praktisch product dat schaalbaar is en als enabler dient voor vele anderen om in de gebouwde omgeving circulariteit inzichtelijk te maken en materialen blijvend te waarderen. Dit stelt organisaties vervolgens in staat om op deze inzichten te acteren.

Laat ik vooropstellen dat ieder land, samenleving, bedrijf en individu nog een lange weg te gaan heeft richting een circulair model. Toch wil ik graag positief afsluiten met het feit dat ik denk dat we het in Nederland in vergelijking met andere landen vrij goed doen op het gebied van samenwerking, een voorwaarde voor een circulaire economie. Ik heb zelf een aantal jaren in het buitenland gewoond en het grootste verschil dat ik keer op keer zie terugkomen is dat wij Nederlanders goed in staat zijn om richting een gezamenlijk doel te werken. De verbinding die er middels verschillende ‘ronde tafels’ bestaat tussen overheid, wetenschap en bedrijfsleven is vrij groot, dat mogen we niet onderwaarderen. Kijk maar naar de plannen die er liggen voor de transitieagenda circulair bouwen. Laten we er nu grootschalig op acteren, en dan komt het goed!

 

Sluit je vandaag nog aan, begin met waardebehoud

Ontdek hier meer over het gebruik van ons platform

Maak gebruik van Madaster en begin met partnerschap en/of abonnement

Madaster platform

1

Stap 1

 • Partnerschap

  Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.

 • Abonnement

  Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.

 • Demo

  Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.

 • Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.
 • Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.
 • Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.
2

Stap 2

 • Small

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning Digitaal

  Training Open training

  Marketing Profiel op website

  € 3.500 / jaar* *

 • Medium

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + support desk

  Training + inhouse training & business workshop

  Marketing + showcase project

  € 5.500 / jaar *

 • Large

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + custom support

  Training + training op maat

  Marketing + blog in nieuwsbrief

  € 8.500 / jaar *

 • € 3.500 / jaar* *

 • € 5.500 / jaar *

 • € 8.500 / jaar *

 • Madaster abonnement

  Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Particulier abonnement

  Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten

  Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

 • Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

Neem contact met ons op

+31 (0)85 060 1242
Maandag – vrijdag, 08:30 – 18:00

info@madaster.nl

De Groene Afslag
Amersfoortsestraatweg 117
1251 AV, Laren
Nederland

Wat zit er in voor mij?

Bekijk alle

Profiteer van de wereld om ons heen

madaster-image
03-04-2024 Blogs

De weg naar verduurzaming: Navigeer met gemak door de richtlijnen

Lees meer
madaster-image
27-03-2024 Vacatures

Junior Marketing- en Communicatie-coördinator gezocht

Lees meer
madaster-image
28-02-2024 Publicaties

Position Paper

Lees meer

Where are you located?