Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in
Terug
Nieuws 13 nov 2023

Madaster officieel gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk

Op 1 november vond de officiële lancering van Madaster in het Verenigd Koninkrijk plaats in de Everyman Cinema in Londen.

Het evenement werd deskundig gepresenteerd door de charismatische Frazer Stokes, oprichter van WasteBuild Zero en commercieel directeur voor de architectuurportefeuille bij emap, die de avond opende met een introductie van onze co-founder Thomas Rau.

Andrea Charlson, de nieuw benoemde Managing Director voor het Verenigd Koninkrijk, presenteerde haar visie voor Madaster in het Verenigd Koninkrijk en introduceerde de allereerste Britse pionier, Drees & Sommer in samenwerking met EPEA. Deze langdurige samenwerkingspartner in heel Europa breidt nu zijn impact uit naar het Verenigd Koninkrijk. Simon Joe Portal, Sustainability Director voor het Britse team, deelde zijn gedachten over deze baanbrekende samenwerking en waarom Madaster perfect bij hen past in het Verenigd Koninkrijk:

“Zonder een effectief kadaster staat elk gebouw – en elke consultant – op zichzelf. Met een kadaster stuwen we de industrie vooruit. We zijn vastbesloten om onze 40 jaar kennis met Madaster te delen om echte circulariteit werkelijkheid te laten worden. Ik kijk er persoonlijk erg naar uit om dit in het Verenigd Koninkrijk te doen.”

We kijken terug op een gedenkwaardige avond en hebben er alle vertrouwen in dat het team van Madaster UK de adoptie van Madaster kan vergroten om de circulaire economie in het Verenigd Koninkrijk te versnellen.

Volg Madaster UK op LinkedIn als je op de hoogte wilt blijven!

Where are you located?