Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in
Terug
Nieuws 23 jun 2018

MADASTER WINT DIGITAL TOP 50 AWARD VAN GOOGLE, MCKINSEY EN ROCKET INTERNET

MADASTER WINT DIGITAL TOP 50 AWARD VAN GOOGLE, MCKINSEY EN ROCKET INTERNET

MADASTER EUROPA’S #1 ‘TECH FOR SOCIAL IMPACT’

Madaster, de publieke, online bibliotheek voor materialen in de gebouwde omgeving met als doel afval wereldwijd te elimineren, heeft donderdag 21 juni op technologie event Tech Open Air in Berlijn een Digital Top 50 Award gewonnen in de categorie ‘Tech for Social Impact’. De Digital Top 50 Awards zijn door Google, McKinsey en Rocket Internet ontworpen om gedurfd talent, geavanceerde innovatie en scherp zakelijk inzicht te herkennen en belonen.

Google, McKinsey en Rocket Internet hebben hun krachten gebundeld om de Digital Top 50 Awards te creëren. De Digital Top 50 Awards erkennen het toptalent van ondernemers in Europa, gebaseerd op de volgende vijf categorieën: B2B Start-ups, B2C Start-ups, B2B Scale-ups, B2C Scale-ups en Tech for Social Impact Companies. In totaal waren er ruim 400 inschrijvingen, waar de jury een Top 50 uit selecteerde. Het publiek kon de afgelopen weken stemmen op hun favoriet en op donderdag 21 juni moesten de deelnemers live ‘pitchen’ voor de jury tijdens het technologie event Tech Open Air in Berlijn. Madaster werd bekend gemaakt als ‘Winner Tech for Social Impact’.

Madaster fungeert als een online bibliotheek waarin materialen en gebouwen worden gedocumenteerd, net zoals verkaveling en grondbezit bij het kadaster. Vanuit Madaster kan iedereen een materialenpaspoort van zijn gebouw(en) laten maken. Een materialenpaspoort bevat veel informatie over de kwaliteit en de herkomst van de materialen en hun huidige locatie. Dit maakt hergebruik bij verbouwingen of terugwinnen van materialen eenvoudiger. Een gebouw wordt zo een gedocumenteerde ‘opslagplaats’ voor materialen.

Wij zijn ontzettend trots de Digital Top 50 Award ‘Tech for Social Impact’ in ontvangst te mogen nemen. Het is een enorme eer om door Google, McKinsey en Rocket Internet beloond te worden voor het harde werk dat wij het afgelopen jaar hebben verzet. Samen met de hulp van de Madaster Kennedy’s, onze partners, onze klanten, onze supporters en het complete Madaster team is het gelukt een krachtig platform neer te zetten waarin materialen en producten uit de gebouwde omgeving geregistreerd kunnen worden zodat ze niet meer eindigen als afval. Deze award bewijst nogmaals dat we samen echt de transformatie kunnen maken naar een circulaire economie.”Pablo van den Bosch, board member Madaster Foundation

Technologie en innovatie vormen de kern van de ondernemersgeest en de vijf winnaars van dit jaar bieden duidelijk unieke digitale diensten voor een circulaire economie, gezondheid, werkgelegenheid en meer.” Jurylid Sandra Fruendt, Marketing Director Google, B2B, Dach

Madaster is uniek in het aanpakken van een van ’s werelds grootste problemen, het elimineren van afval, via een open source platform.” Aldus tweet van Digital McKinsey in aanvulling op jurylid Karel Dörner, McKinsey Senior Partner

De waardering van Google, McKinsey en Rocket Internet ervaren wij als een enorme steun voor onze crowdfunding campagne. Natuurlijk kun je zoiets niet plannen, maar wij vinden het fantastisch dat we op dezelfde dag dat we onze Converteerbare Impact Obligatie hebben gelanceerd, we de Europese #1 Social Impact Tech Startup zijn geworden. Met deze prijs kunnen we de ontwikkeling van ons platform een extra boost geven, zowel wat betreft functionaliteit als wat betreft internationale uitrol.” Martijn Oostenrijk, directeur Madaster Services B.V.

 

Sluit je vandaag nog aan, begin met waardebehoud

Ontdek hier meer over het gebruik van ons platform

Maak gebruik van Madaster en begin met partnerschap en/of abonnement

Madaster platform

1

Stap 1

 • Partnerschap

  Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.

 • Abonnement

  Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.

 • Demo

  Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.

 • Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.
 • Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.
 • Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.
2

Stap 2

 • Small

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning Digitaal

  Training Open training

  Marketing Profiel op website

  € 3.500 / jaar* *

 • Medium

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + support desk

  Training + inhouse training & business workshop

  Marketing + showcase project

  € 5.500 / jaar *

 • Large

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + custom support

  Training + training op maat

  Marketing + blog in nieuwsbrief

  € 8.500 / jaar *

 • € 3.500 / jaar* *

 • € 5.500 / jaar *

 • € 8.500 / jaar *

 • Madaster abonnement

  Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Particulier abonnement

  Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten

  Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

 • Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

Neem contact met ons op

+31 (0)85 060 1242
Maandag – vrijdag, 08:30 – 18:00

info@madaster.nl

De Groene Afslag
Amersfoortsestraatweg 117
1251 AV, Laren
Nederland

Wat zit er in voor mij?

Bekijk alle

Profiteer van de wereld om ons heen

madaster-image
12-06-2024 Blogs

Duurzaam bouwen met DRASTIC: De rol van Madaster binnen een innovatief Europees project

Lees meer
madaster-image
06-05-2024 Publicaties

Voer eenvoudig je eerste MPG-berekening uit

Lees meer
madaster-image
18-04-2024 Persberichten

Madaster nu gevalideerd als gecertificeerd rekeninstrument voor MPG-berekeningen

Lees meer

Where are you located?