Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in
Terug
Blogs 9 jun 2023

Madaster’s integratie van CRREM in Whole Life-cycle Carbon rapportages

In een tijdperk van verhoogd milieubewustzijn staan grote vastgoedbezitters voor de enorme uitdaging van het moeten reduceren van de milieu-impact van hun portefeuilles. Om dit dringende vereiste te verwezenlijken, heeft Madaster CRREM (Carbon Risk Real Estate Monitor) in haar platform opgenomen. Door de kracht van CRREM te combineren met de eigen inzichten van Madaster, kunnen vastgoedeigenaren nu WLC ((Whole Life-cycle Carbon)-rapportages maken voor de gehele levenduur van een vastgoedobject. Deze synergie biedt een waardevol instrumentarium voor organisaties die streven naar duurzaam portefeuillebeheer en een gereduceerde milieu-impact.

CRREM: Een doorbraak voor grote vastgoedbezitters

CRREM is een innovatieve methodologie die speciaal is ontworpen voor de vastgoedsector. Het biedt grote vastgoedeigenaren de mogelijkheid om nagetieve verplichtingen te identificeren, de operationele koolstofuitstoot van hun portefeuilles en individuele activa te beoordelen en weloverwogen beslissingen te nemen om hun milieu-impact te verminderen. De inzichten van CRREM maken duidelijk welke objecten in welke volgorde prioriteit moeten krijgen om het CO2-risico van de portefeuille te verminderen. Door gebruik te maken van CRREM kunnen organisaties hun vastgoed op één lijn brengen met de wereldwijde klimaatdoelstellingen en de opkomende regelgeving en marktverwachtingen voorblijven.
CRREM nagetieve verplichtingen-analyse in Madaster

De kracht van CRREM + Madaster: Inzichten verschaffen in WLC-emissies

Wanneer gebruikers van Madaster de mogelijkheden van CRREM combineren met het Madaster Platform krijgen ze toegang tot een krachtige combinatie die Whole Life-cycle Carbon-rapportages mogelijk maakt. De expertise van Madaster in het berekenen van geïntegreerde emissies en de operationele CO2-inzichten verkregen via CRREM verschaffen samen een uitgebreid beeld van de koolstofvoetafdruk gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw. Via deze holistische benadering kunnen vastgoedbezitters de koolstofuitstoot analyseren die gepaard gaat met zowel de bouw als de exploitatie van een object, zodat duurzaamheidsstrategieën de volledige levenscyclus van dat object omvatten. Door een duidelijk beeld te krijgen van de emissies over de gehele levenduur van een vastgoedobject, kunnen organisaties identificeren waar verbeteringen nodig zijn, het gebruik van hulpbronnen optimaliseren en op data-gebaseerde beslissingen nemen om de milieu-impact van hun portefeuilles te verminderen.
Whole Life-cycle Carbon (WLC) rapportages in Madaster
De integratie van CRREM in Madaster vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in het streven naar duurzaam portefeuillebeheer voor grote vastgoedbezitters. Door de operationele CO2-inzichten van CRREM te combineren met de expertise van Madaster op het gebied van geïntegreerde emissies kunnen organisaties negatieve verplichtingen identificeren en rapportages genereren over de gehele levenduur van een vastgoedobject (Whole Life-cycle Carbon). Gewapend met deze informatie van onschatbare waarde kunnen vastgoedbezitters duurzame besluitvorming stimuleren, grondstoffen en middelen optimaal inzetten en de milieu-impact van hun portefeuilles verminderen. Door: David Parker, Senior Product Manager van Madaster  

Sluit je vandaag nog aan, begin met waardebehoud

Ontdek hier meer over het gebruik van ons platform

Maak gebruik van Madaster en begin met partnerschap en/of abonnement

Madaster platform

1

Stap 1

 • Partnerschap

  Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.

 • Abonnement

  Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.

 • Demo

  Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.

 • Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.
 • Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.
 • Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.
2

Stap 2

 • Small

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning Digitaal

  Training Open training

  Marketing Profiel op website

  € 3.500 / jaar* *

 • Medium

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + support desk

  Training + inhouse training & business workshop

  Marketing + showcase project

  € 5.500 / jaar *

 • Large

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + custom support

  Training + training op maat

  Marketing + blog in nieuwsbrief

  € 8.500 / jaar *

 • € 3.500 / jaar* *

 • € 5.500 / jaar *

 • € 8.500 / jaar *

 • Madaster abonnement

  Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Particulier abonnement

  Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten

  Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

 • Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

Neem contact met ons op

+31 (0)85 060 1242
Maandag – vrijdag, 08:30 – 18:00

info@madaster.nl

De Groene Afslag
Amersfoortsestraatweg 117
1251 AV, Laren
Nederland

Wat zit er in voor mij?

Bekijk alle

Profiteer van de wereld om ons heen

madaster-image
03-04-2024 Blogs

De weg naar verduurzaming: Navigeer met gemak door de richtlijnen

Lees meer
madaster-image
27-03-2024 Vacatures

Junior Marketing- en Communicatie-coördinator gezocht

Lees meer
madaster-image
28-02-2024 Publicaties

Position Paper

Lees meer

Where are you located?