Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in
Terug
Blogs 9 jun 2023

Maximaliseer duurzaamheid in uw hele portefeuille met Madasters dashboards op portefeuille-niveau

Nu de bouw- en infrastructuursector steeds meer wordt gedreven door het toepassen van duurzame methoden, zijn organisaties op zoek naar innovatieve oplossingen om de milieuprestaties van hun vastgoed te bewaken en te optimaliseren. Madaster’s dashboards op portefeuille-niveau bieden gebruikers uitgebreide inzichten in de prestaties van hun gehele portefeuille en individuele gebouwen. Met een focus op belangrijke meetgegevens zoals van geïntegreerde emissies en circulariteit, bieden deze dashboards een overzicht op hoog niveau en een gedetailleerde analyse, waardoor geïnformeerde besluitvorming kan leiden tot een grotere mate van circulariteit en een reductie in geïntegreerde emissies.
Prestatieoverzicht op portefeuille-niveau

Inzicht in geïntegreerde emissies: verminderen van milieueffecten

Geïntegreerde emissies, de totale uitstoot van broeikasgassen tijdens de levensduur van een gebouw, vormen een cruciale maatstaf voor duurzame besluitvorming. Madaster’s dashboards op portefeuille-niveau geven gebruikers een duidelijk inzicht in de geïntegreerde emissies van de afzonderlijke gebouwen. Door het analyseren en vergelijken van de hoeveelheid geïntegreerde emissies in hun hele portefeuille kunnen organisaties uitschieters bepalen, koolstof-intensieve gebouwen identificeren en leren hoe het niveau van geïntegreerde emissies voor toekomstige projecten kan worden gereduceerd.
Geïntegreerde emissies op portefeuille-niveau

Circulariteitsevaluatie: Bevordering van de circulaire economie

Circulariteit meet de mate waarin materialen hergebruikte, gerecyclede of duurzaam geproduceerde componenten bevatten (input) en de mate waarin zij aan het einde van hun levensduur opnieuw kunnen worden gebruikt, gerecycled of hergebruikt (output). Met gebruik van Madaster’s dashboards op portefeuille-niveau kunnen gebruikers zich verdiepen in de circulariteitsprestaties van individuele gebouwen. Door het identificeren van de gebouwen met circulaire input- en outputstromen kunnen organisaties hun inkoopstrategieën verbeteren en de transitie naar een circulaire economie versnellen.
Circulariteit op portefeuille-niveau

Duurzame besluitvorming stimuleren

Madaster’s dashboards op portefeuille-niveau verschaffen waardevolle inzichten die de besluitvorming stimuleren richting een hogere mate van circulariteit en verminding van geïntegreerde emissies binnen de volledige vastgoed-portefeuille. Gewapend met deze kennis kunnen organisaties middelen strategisch inzetten, prioriteit geven aan duurzaam ontwerp en duurzame bouwpraktijken, en samenwerken met belanghebbenden om zo positieve verandering te stimuleren. Door: David Parker, Senior Product Manager van Madaster Misschien ook interessant om te lezen: Madaster’s dashboards op activa-niveau maken duurzaamheid inzichtelijk.

Sluit je vandaag nog aan, begin met waardebehoud

Ontdek hier meer over het gebruik van ons platform

Maak gebruik van Madaster en begin met partnerschap en/of abonnement

Madaster platform

1

Stap 1

 • Partnerschap

  Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.

 • Abonnement

  Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.

 • Demo

  Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.

 • Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.
 • Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.
 • Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.
2

Stap 2

 • Small

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning Digitaal

  Training Open training

  Marketing Profiel op website

  € 3.500 / jaar* *

 • Medium

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + support desk

  Training + inhouse training & business workshop

  Marketing + showcase project

  € 5.500 / jaar *

 • Large

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + custom support

  Training + training op maat

  Marketing + blog in nieuwsbrief

  € 8.500 / jaar *

 • € 3.500 / jaar* *

 • € 5.500 / jaar *

 • € 8.500 / jaar *

 • Madaster abonnement

  Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Particulier abonnement

  Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten

  Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

 • Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

Neem contact met ons op

+31 (0)85 060 1242
Maandag – vrijdag, 08:30 – 18:00

info@madaster.nl

De Groene Afslag
Amersfoortsestraatweg 117
1251 AV, Laren
Nederland

Wat zit er in voor mij?

Bekijk alle

Profiteer van de wereld om ons heen

madaster-image
03-04-2024 Blogs

De weg naar verduurzaming: Navigeer met gemak door de richtlijnen

Lees meer
madaster-image
27-03-2024 Vacatures

Junior Marketing- en Communicatie-coördinator gezocht

Lees meer
madaster-image
28-02-2024 Publicaties

Position Paper

Lees meer

Where are you located?