Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in
Terug
Nieuws 13 feb 2023

Nieuw aanpasbaar materiaalpaspoort

In de blog ‘De ontwikkeling van het Madaster platform’ noemde onze productmanager David Parker de enorme vooruitgang die het Madaster platform sinds vorig jaar heeft geboekt. Een lange lijst van belangrijke functies zijn toegevoegd, waaronder de toevoeging van de generieke datasets van EPEA, een nieuw 3D viewer tabblad, nieuwe dashboards en benchmarking, een nieuw omgevingsregister, verbeterd abonnementenbeheer en een complete UX revisie.
Ook dit jaar worden er weer nieuwe functionaliteiten aan het platform toegevoegd op basis van marktontwikkelingen, feedback van gebruikers en veranderende wet- en regelgeving – de eerste daarvan is het nieuwe aanpasbare materialenpaspoort!

Dynamisch materialenpaspoort

Gebruikers van het Madaster platform kunnen nu verschillende versies van het materialenpaspoort kiezen, afhankelijk van welke KPI’s en mate van detail zij in hun documenten willen opnemen:

1-pager

Gebruikers die alleen geïnteresseerd zijn in samenvattende statistieken kunnen kiezen voor een 1-pager. Deze versie van het materialenpaspoort geeft de gebruiker in één oogopslag een overzicht van de prestaties van het object.

Samenvatting

Deze versie van het materiaalpaspoort is handig voor gebruikers die een kort managementrapport willen over een geregistreerd object. Het document bevat samenvattende statistieken met grafieken en beschrijvingen.

Volledig paspoort

Het volledige paspoort biedt uitkomst wanneer uitgebreide en gedetailleerde informatie gewenst is over geregistreerde objecten. Naast grafieken en beschrijvingen zijn hier ook tabellen in opgenomen om gedetailleerde informatie weer te kunnen geven.

Volledig paspoort met technische bijlage

Als een gebruiker echt in de details wil duiken en eigen rapportages wil maken, is het ook mogelijk een volledig paspoort te genereren met een technische bijlage op basis van XLSX. Met de nieuwe dynamische materiaalpaspoorten kunnen gebruikers snel specifieke informatie uit Madaster halen. Bovendien kunnen gebruikers, zodra een aangepast paspoort is geconfigureerd, hun voorkeuren opslaan voor toekomstige paspoorten. Net zo gemakkelijk! Nog geen gebruiker van het Madaster platform, maar wel geïnteresseerd in de mogelijkheden? Vraag een demo aan of neem vrijblijvend contact op via info@madaster.nl.

Sluit je vandaag nog aan, begin met waardebehoud

Ontdek hier meer over het gebruik van ons platform

Maak gebruik van Madaster en begin met partnerschap en/of abonnement

Madaster platform

1

Stap 1

 • Partnerschap

  Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.

 • Abonnement

  Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.

 • Demo

  Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.

 • Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.
 • Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.
 • Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.
2

Stap 2

 • Small

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning Digitaal

  Training Open training

  Marketing Profiel op website

  € 3.500 / jaar* *

 • Medium

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + support desk

  Training + inhouse training & business workshop

  Marketing + showcase project

  € 5.500 / jaar *

 • Large

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + custom support

  Training + training op maat

  Marketing + blog in nieuwsbrief

  € 8.500 / jaar *

 • € 3.500 / jaar* *

 • € 5.500 / jaar *

 • € 8.500 / jaar *

 • Madaster abonnement

  Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Particulier abonnement

  Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten

  Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

 • Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

Neem contact met ons op

+31 (0)85 060 1242
Maandag – vrijdag, 08:30 – 18:00

info@madaster.nl

De Groene Afslag
Amersfoortsestraatweg 117
1251 AV, Laren
Nederland

Wat zit er in voor mij?

Bekijk alle

Profiteer van de wereld om ons heen

madaster-image
12-07-2024 Blogs

EU Taxonomie-rapportage: Naleving van duurzaamheids-regels vereenvoudigen

Lees meer
madaster-image
26-06-2024 Nieuws

EPEA en Madaster dichten de datakloof

Lees meer
madaster-image
20-06-2024 Projecten

Juf Nienke

Lees meer

Where are you located?