Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in
Terug
Blogs 9 mei 2024

Introductie Frédérique van Erven

Mijn naam is Frédérique en ik ben de nieuwe International Commercial Engineer bij Madaster. Ik kijk er enorm naar uit om mijn ervaringen te delen en samen te werken aan onze gezamenlijke missies.

Als architect heb ik altijd al passie gehad voor het ontwerpen van ruimtes die een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu. Mijn ervaring bij architectenbureaus en mijn projectmanagement voor multinationals bij een vastgoedadviesbureau hebben me veel geleerd over de uitdagingen waarmee de bouwindustrie vandaag de dag mee te maken heeft.

Wat Madaster voor mij bijzonder maakt, en waar ik zelf ook erg in geloof, is het idee dat het aanpakken van de klimaatcrisis een systeemverandering vereist – en dat technologie hierbij een sleutelrol speelt. Met het Madaster-platform zetten we een stap dichter dichter naar een circulaire gebouwde omgeving, een transitie die van cruciaal belang is voor onze planeet en samenleving.

Ik ben een groot voorstander van samenwerking. Grensoverschrijdende samenwerking is essentieel om daadwerkelijk veranderingen te bewerkstelligen en nieuwe standaarden te vestigen in de bouwsector. Ons doel is om Madaster wereldwijd te implementeren en zo de transitie naar een circulaire economie te versnellen.

Ik kijk er vooral naar uit om me de komende maanden te verdiepen in het platform en van iedereen te leren. Ik ben benieuwd naar de ervaringen en visies van mijn nieuwe collega’s en hoe we samen Madaster op een nog grotere schaal kunnen inzetten.

Laten we samen streven naar een duurzame toekomst. Ik ben blij om deel uit te mogen maken van het Madaster-team en kan niet wachten om samen echt impact te maken.

Op naar een toekomst van leren, groei en het transformeren van deze industrie!

Tot snel,
Frédérique

Where are you located?