Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in
Terug
Blogs 27 okt 2022

Stage lopen bij Madaster

Als het aan Ceylan Yazici en Noah van de Hee ligt, voeren innovatie en circulariteit de boventoon in de bouwsector. Spraakmakende architectuur moet hand in hand gaan met circulariteit. De tijd dat gebouwen uitsluitend een verblijfsfunctie hebben is volgens hen allang voorbij. De nieuwe stagiaires bij Madaster hebben grootse plannen. Maar eerst gaan ze aan de slag met o.a. het verbeteren van het platform en het aanboren van nieuwe business sectoren. Wie zijn deze jongens en waarom kozen ze voor Madaster als stageplek? Tijd voor een gesprek!

Vanuit welke studie lopen jullie stage bij Madaster?

Terwijl de 21-jarige Van de Hee bij Madaster zijn bachelor Industrial Engineering aan de TU Eindhoven afrondt, bereidt de 22-jarige Yazici zich als bouwkundig ingenieur voor op de premaster aan de TU Delft. “Want”, zo geeft Yazici aan, “Ik wil graag doorstromen naar de master architectuur.”

Waarom hebben jullie voor Madaster gekozen?

Van de Hee stuitte op Madaster tijdens zijn online zoektocht naar een Nederlands bedrijf dat zich bezighoudt met circulaire businessmodellen. Van de Hee: “Er kwamen meerdere bedrijven naar boven die zich bezighouden met hergebruik, maar het verhaal van Madaster vond ik wel heel bijzonder en sprak mij direct aan.” Yazici was al bekend met Madaster: “Ik ben in contact gekomen met Madaster tijdens mijn afstudeeronderzoek waar ik de optimale gevel heb ontworpen die in lijn staat met de uitgangspunten van een CLT hoofddraagconstructie. Helaas heb ik Madaster toen niet kunnen toepassen, maar er is een ongelofelijk mooie kans uit voortgekomen wat ervoor heeft gezorgd dat ik nu tot februari stage mag lopen.”

Komt het een beetje overeen met jullie verwachtingen?

“Meer dan dat”, antwoordt Yazici, “Vanuit het eerste gesprek met Madaster verwachtte ik een fijne werkplek met behulpzame en vakbekwame collega`s. Dat is meer dan waar. Ik heb het gevoel dat ik echt part of the team ben.” En hoewel Van de Hee vooraf geen verwachtingen had, was ook hij meteen blij verrast: “Ik heb erg genoten van mijn eerste dag. Ik kreeg meteen zo’n beter beeld van Madaster en de sector dankzij een presentatie van Jeroen Broersma (Managing Director) en de gesprekken met alle andere collega’s.”

Wat gaan jullie de komende maanden doen?

Yazici geeft aan dat zijn stage uit verschillende werkzaamheden bestaat: ”Ik houd me bezig met de koppeling tussen Madaster en BIM, maar ook met de doorontwikkeling van het platform en het in contact staan met de gebruiker.” Van de Hee focust zich voornamelijk op het aanboren van nieuwe business sectoren: “ik ga onderzoeken hoe Madaster kan worden toegepast in andere sectoren dan de bouw.”

Wat hopen jullie vooral te leren?

Beiden geven aan vooral veel kennis en ervaring op te willen doen om mee te kunnen nemen in de toekomst. Terwijl Van de Hee het liefst nog meer wil leren over het opstarten van bedrijven en het bepalen van bedrijfsstrategieën, wil Yazici zich vooral meer verdiepen in het verbeteren van kansen voor de circulaire bouw. “Want”, zo legt Yazici uit, “ik wil graag een passievolle, vakbekwame architect worden met een groot hart voor circulariteit en duurzaamheid.”

Wat zijn jullie plannen voor de toekomst?

Van de Hee geeft aan na zijn stage bij Madaster te willen starten met Master Innovation Management, eveneens op de Technische Universiteit in Eindhoven: “Hopelijk kan ik daar specialiseren in de richting van het managen van innovations, zoals ook bij Madaster gebeurt. Na mijn master wil ik dan graag meer ervaring opdoen in de bedrijfswereld. Het liefst bij een groot bedrijf waar ik mijn skills goed kan ontwikkelen binnen een mooie, uitdagende functie om daarna mijn eigen bedrijf op te kunnen richten.” Yazici wil vooral impact maken: “Het ontwerpen en realiseren van gebouwen met een meerwaarde voor de toekomst is een drijfveer die mij elke dag gemotiveerd houdt.” Van de Hee is t/m 31 januari van maandag t/m vrijdag werkzaam bij Madaster en bereikbaar via noah.vandehee@madaster.com. Yazici is t/m 31 januari op woensdag en donderdag werkzaam bij Madaster en bereikbaar via ceylan.yazici@madaster.com.

Sluit je vandaag nog aan, begin met waardebehoud

Ontdek hier meer over het gebruik van ons platform

Maak gebruik van Madaster en begin met partnerschap en/of abonnement

Madaster platform

1

Stap 1

 • Partnerschap

  Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.

 • Abonnement

  Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.

 • Demo

  Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.

 • Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.
 • Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.
 • Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.
2

Stap 2

 • Small

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning Digitaal

  Training Open training

  Marketing Profiel op website

  € 3.500 / jaar* *

 • Medium

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + support desk

  Training + inhouse training & business workshop

  Marketing + showcase project

  € 5.500 / jaar *

 • Large

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + custom support

  Training + training op maat

  Marketing + blog in nieuwsbrief

  € 8.500 / jaar *

 • € 3.500 / jaar* *

 • € 5.500 / jaar *

 • € 8.500 / jaar *

 • Madaster abonnement

  Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Particulier abonnement

  Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten

  Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

 • Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

Neem contact met ons op

+31 (0)85 060 1242
Maandag – vrijdag, 08:30 – 18:00

info@madaster.nl

De Groene Afslag
Amersfoortsestraatweg 117
1251 AV, Laren
Nederland

Wat zit er in voor mij?

Bekijk alle

Profiteer van de wereld om ons heen

madaster-image
12-06-2024 Blogs

Duurzaam bouwen met DRASTIC: De rol van Madaster binnen een innovatief Europees project

Lees meer
madaster-image
06-05-2024 Publicaties

Voer eenvoudig je eerste MPG-berekening uit

Lees meer
madaster-image
18-04-2024 Persberichten

Madaster nu gevalideerd als gecertificeerd rekeninstrument voor MPG-berekeningen

Lees meer

Where are you located?