Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in
Terug
Projecten 18 jan 2023

Studenten brengen circulariteit in praktijk met Madaster Educatie Platform

Speciaal voor studenten hebben we het Madaster Educatie Platform ontwikkeld. Het geeft onderwijsinstellingen wereldwijd de kans om circulariteit beter tastbaar te maken voor hun studenten.
Door middel van een (serie) masterclass(es) kunnen docenten hun studenten meer vertellen over de mogelijkheden die het Madaster platform biedt op het gebied van circulair ontwerpen en bouwen. Via het speciaal voor dit doel ontwikkelde Madaster Educatie Platform kunnen zij zien hoe het platform werkt, welke overzichten het gebruikers biedt en hoe zij hier hun voordeel mee kunnen doen. Aan de hand van mooie praktijkvoorbeelden zien studenten de effecten van slim materiaal(her)gebruik. Een ander ontwerp met (meer) bestaande materialen kan bijvoorbeeld een groot effect hebben op de CO2-footprint van een gebouw. Circulariteit wordt dan ineens heel tastbaar. De positieve feedback die we van de studenten krijgen en de impact die we in de toekomst hopen te bereiken, motiveert ons om het Madaster Educatie Platform wereldwijd te blijven aanbieden. Hieronder enkele reacties van studenten op het Madaster Educatie Platform, waar we erg trots op zijn. “Ik vond dit bedrijf baanbrekend en interessant. Ik was echt geïntrigeerd dat ze als non-profit wilden opereren om meer mensen en bedrijven aan te trekken.” “Wat ik het leukst vond is hoe het bedrijf informatie van de Norton Medal Exchange haalt zodat klanten de verandering in waarde van hun grondstoffen kunnen zien. Hierdoor kunnen klanten de marktprijs van de grondstoffen en eventuele schommelingen zien.” “Dit was een van mijn favoriete ideeën tot nu toe. Ik denk dat het niet alleen een geweldig idee was voor het bevorderen van duurzaamheid, maar ook een geweldig idee voor het bijhouden van materialen en het beheren van je gebouwen in het algemeen.” “Ik heb genoten van de introductie met Madaster. Vooral de virtuele weergave van de gebouwen met kleurcodes voor materiaalsoorten, waardoor ontwikkelaars gemakkelijk kunnen ontcijferen hoeveel van hun gebouwen gemaakt zijn met duurzame materialen.” “Madaster is een briljant bedrijfsidee; het verbaast me dat dit soort materiaaldocumentatie niet vaker voorkomt.” “Madaster heeft me volledig opnieuw aan het denken gezet over infrastructuur en ontwikkeling. Ik heb nooit zo stil gestaan bij sloop en waar materialen naartoe gingen nadat een gebouw, soms zo groot als een wolkenkrabber, was gesloopt.” “Madaster was inspirerend! Dit bedrijf daagt de status quo van vastgoed uit door zowel de energie (CO2 en energie) als de materiaalproblemen aan te pakken (grondstoffen en afval).” “Ons bezoek aan Madaster was geweldig. Het is echt een slimme (en noodzakelijke) technologie. Ik denk dat het een uitstekend voorbeeld is dat aantoont hoe complex het is en hoeveel werk het gaat kosten om onze economie daadwerkelijk van een lineair model naar cradle to cradle circulariteit te verschuiven.” Wilt u meer weten over het Madaster Educatie Platform en de mogelijkheden voor uw onderwijsinstelling , neem dan gerust contact met ons op.

Sluit je vandaag nog aan, begin met waardebehoud

Ontdek hier meer over het gebruik van ons platform

Maak gebruik van Madaster en begin met partnerschap en/of abonnement

Madaster platform

1

Stap 1

 • Partnerschap

  Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.

 • Abonnement

  Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.

 • Demo

  Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.

 • Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.
 • Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.
 • Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.
2

Stap 2

 • Small

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning Digitaal

  Training Open training

  Marketing Profiel op website

  € 3.500 / jaar* *

 • Medium

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + support desk

  Training + inhouse training & business workshop

  Marketing + showcase project

  € 5.500 / jaar *

 • Large

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + custom support

  Training + training op maat

  Marketing + blog in nieuwsbrief

  € 8.500 / jaar *

 • € 3.500 / jaar* *

 • € 5.500 / jaar *

 • € 8.500 / jaar *

 • Madaster abonnement

  Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Particulier abonnement

  Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten

  Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

 • Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

Neem contact met ons op

+31 (0)85 060 1242
Maandag – vrijdag, 08:30 – 18:00

info@madaster.nl

De Groene Afslag
Amersfoortsestraatweg 117
1251 AV, Laren
Nederland

Wat zit er in voor mij?

Bekijk alle

Profiteer van de wereld om ons heen

madaster-image
12-07-2024 Blogs

EU Taxonomie-rapportage: Naleving van duurzaamheids-regels vereenvoudigen

Lees meer
madaster-image
26-06-2024 Nieuws

EPEA en Madaster dichten de datakloof

Lees meer
madaster-image
20-06-2024 Projecten

Juf Nienke

Lees meer

Where are you located?