Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in
Terug
Blogs 15 jan 2023

Weet u het nog?

Vijf jaar geleden werd Madaster aan het grote publiek voorgesteld. Madaster lanceerde de eerste versie van het platform. Dit veroorzaakte veel reuring in de markt. En binnen no-time stond Madaster synoniem voor het materialenpaspoort. Nu zijn we alweer toe aan ons lustrum.
Er is veel gebeurd. Madaster heeft zich ontwikkeld van sec een register naar een veelzijdig instrument voor de vastgoed-, bouw- en infrasector. Dat is niet onopgemerkt gebleven. Naast Nederland is Madaster momenteel actief in Zwitserland, Duitsland, België, Noorwegen en Oostenrijk. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen is een toekomstbestendige organisatiestructuur neergezet. Een structuur waarbij Managing Directors met eigen teams Madaster lokaal uitrollen. Dit maakt dat de directie zich optimaal kan concentreren op de internationale expansie.

Madaster Nederland

Als business developer heb ik de groei vanaf de start in 2017 in Nederland van dichtbij meegemaakt. Een rol die mij op het lijf geschreven stond. Een nieuw product in een nieuwe markt. Met Madaster vielen er al snel wat puzzelstukjes op z’n plaats, de wens om voor een maatschappelijk relevant initiatief te werken en de relatie met IT. Een sector waarin ik al de nodige kennis en ervaring had opgedaan. Een spot-on keuze. Vorig jaar werd ik gevraagd om als Managing Director leiding te geven aan Madaster Nederland. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik ben door de jaren heen goed bekend geraakt met de Nederlandse bouw-, vastgoed- en infrasector en ben ervan overtuigd dat de markt nu meer dan klaar is voor de cutting edge managementtool die Madaster is geworden. Met een sterk en gedreven team proberen we de meerwaarde van onze propositie nog beter onder de aandacht brengen zodat we met de hele keten meer impact kunnen maken in Nederland. En waar nodig stellen we bij. Op basis van marktontwikkelingen, veranderende wet- en regelgeving en ervaringen van onze partners met het Madaster platform.

Speerpunten voor 2023

Madaster heeft de afgelopen jaren een bijzonder mooie positie in de markt verworven als het register voor materialen binnen de gebouwde omgeving. Dit vraagt echter ook om scherpte. De propositie van Madaster is ondertussen namelijk heel veelzijdig geworden. Madaster is behalve een register ook een instrument, dat architecten, aannemers en beheerders helpt duurzame keuzes te maken. Het biedt vastgoedeigenaren, (semi)overheden, woningcorporaties, beleggers en ontwikkelaars waardevolle inzichten op het gebied van circulariteit, CO2 en losmaakbaarheid. Geheel in overeenstemming met (inter)nationale wet- en regelgeving, waaronder de EU Taxonomie en ESG’s. We houden de ontwikkelingen op dit vlak nauwlettend in de gaten om hier snel en gericht op te kunnen anticiperen. Daarnaast draagt de intensieve samenwerking met onze koplopers en partners bij aan de doorontwikkeling van het platform. Hier zullen we vooral dit jaar veel aandacht aan besteden.

Sluit je vandaag nog aan, begin met waardebehoud

Ontdek hier meer over het gebruik van ons platform

Maak gebruik van Madaster en begin met partnerschap en/of abonnement

Madaster platform

1

Stap 1

 • Partnerschap

  Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.

 • Abonnement

  Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.

 • Demo

  Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.

 • Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.
 • Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.
 • Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.
2

Stap 2

 • Small

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning Digitaal

  Training Open training

  Marketing Profiel op website

  € 3.500 / jaar* *

 • Medium

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + support desk

  Training + inhouse training & business workshop

  Marketing + showcase project

  € 5.500 / jaar *

 • Large

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + custom support

  Training + training op maat

  Marketing + blog in nieuwsbrief

  € 8.500 / jaar *

 • € 3.500 / jaar* *

 • € 5.500 / jaar *

 • € 8.500 / jaar *

 • Madaster abonnement

  Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Particulier abonnement

  Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten

  Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

 • Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

Neem contact met ons op

+31 (0)85 060 1242
Maandag – vrijdag, 08:30 – 18:00

info@madaster.nl

De Groene Afslag
Amersfoortsestraatweg 117
1251 AV, Laren
Nederland

Wat zit er in voor mij?

Bekijk alle

Profiteer van de wereld om ons heen

madaster-image Blogs
26-02-2024

Roadmap 2024

Lees meer
madaster-image Nieuws
09-02-2024

We are hiring!

Lees meer
madaster-image Publicaties
04-02-2024

Must-Read: A Circular Built Environment in the Digital Age

Lees meer

Where are you located?