Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Log in
Terug

Duurzaam en circulair beleid

Wanneer jij adviseert of het beheer verzorgt op het gebied van duurzaamheid en circulariteit, weet jij dat hier de toekomst ligt.

Je bent op de hoogte van de laatste trends in de markt en veranderende wetgevingen in jouw vakgebied en weet precies wat er speelt. Je bent ook in staat dit praktisch door te vertalen. Madaster is daarbij een waardevol instrument dat jou en je klanten inzicht biedt in de milieu-impact, toxiciteit en hergebruikpotentieel van materialen en producten in de gebouwde omgeving. De uitwisseling van inzichten, data en scores wordt een stuk eenvoudiger en het gebouwdossier is altijd up to date.

Duurzaam en circulair beleid

Wat doet Madaster voor jou?

Madaster kan een mooie aanvulling zijn in jouw circulaire adviezen en plannen. Het stelt je in staat om je visie praktisch en meetbaar te maken voor hen die het werkelijkheid gaan maken. Daarbij houdt Madaster net als jij veranderingen in de markt in de gaten. Zo blijft je plan bijvoorbeeld voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving.

Pluk de vruchten

Maak je account aan op het Madasterplatform

Het Madaster platform

Het Madaster platform

In Madaster maakt u gemakkelijk een materialenpaspoort aan op basis van een BIM (IFC) of Excel-document. Door deze geautomatiseerd te verrijken met informatie over circulariteit, milieubelasting en restwaarde, wordt uw Madaster-omgeving een waardevolle databron.

Het totaal van geregistreerde objecten, aangevuld met inzicht vanuit algoritmen is beschikbaar via ons omgevingsregister. Dit maakt op gebiedsniveau zichtbaar welke materialen zich waar bevinden. Een inzicht voor beleidsmakers en iedereen die op zoek is naar data over de gebouwde omgeving.

Lees verder
Bekijk alle

Profiteer van de wereld om ons heen

madaster-image Nieuws
26-06-2022

Fiscaal subsidievoordeel met een materialenpaspoort

Lees meer
madaster-image Nieuws
27-05-2022

Een gebouwregistratie, meer dan alleen een materialenpaspoort

Lees meer

Sluit je vandaag nog aan, begin met waardebehoud

Pluk de vruchten

Begin vandaag nog met het opbouwen van een circulaire samenleving, door lid te worden van Madaster.