Madaster Partnership

 

Bouwer, BIM-modelleur, Architect, Ingenieur, Adviseur? Word partner van Madaster en zet uw expertise in om huidige en nieuwe klanten nog beter van dienst te zijn in de transitie naar de circulaire economie, zowel tijdens de realisatie-, onderhouds- als ontmantelfase van een gebouw. Met het Madaster partnership positioneert u uw organisatie richting de toekomst van circulair bouwen en waarde behoud en doet u in een vroeg stadium al veel kennis op over de impact van circulariteit.

Klik hier om de tarieven en mogelijkheden te bekijken

 SMALL
ZZP'ers, V.O.F. of KLEINE START-UPS
MEDIUM
TOT 50 MEDEWERKERS
LARGE
50+ MEDEWERKERS
Jaarlijke partner bijdrage*€ 2.500,-€ 4.000,-€ 7.500,-
Kick-off sessie
Open trainingUp to 2 employees p.a.Up to 5 employees p.a.Up to 10 employees p.a.
Platform
Thema's
In house training12
Business model workshop11
Gratis extra m2 bij 1e enterprise licentie50.000m2100.000m2
Madaster partner event
Klant event
Marketing & communicatieBasic**Premium**Premium Plus**

*Jaarlijkse partnerbijdragen zijn exclusief BTW.

** Logo van Partner komt op de Madaster website.

*** Logo van Partner komt op de Madaster website en een persbericht om een showcase project in Madaster te publiceren op de website van Madaster en in een LinkedIn bericht.

**** Logo van Partner komt op de Madaster website en een persbericht om een showcase project in Madaster te publiceren op de website van Madaster, in een LinkedIn bericht en in de Madaster nieuwsbrief.

ENTERPRISE LICENTIE

 

De Enterprise Licentie geeft u volledige toegang tot het Madaster Platform zodat u voor uw klanten een dossier of portfolio op het Madaster Platform kunt aanmaken en materialen paspoorten kunt genereren. Tevens kunt u inzicht geven in de circulaire en financiële waardering van een gebouw of portfolio. Zodra het project is afgerond, draagt u het gebouwdossier in Madaster over aan uw eindklant. De Enterprise Licentie wordt afgenomen op basis van het aantal actieve gebruikers en opslagruimte die uw organisatie wenst te hebben. Een enterprise licentie kost EUR 795,- exclusief BTW per jaar. Hiermee kunt u maximaal 50.000m2 registreren, ontvangt u 1 gebruikers- en 5 leeslicenties.

VERTALEN »