Madaster-Platform

 

Op het Madaster platform worden materialen, producten en elementen geregistreerd en gedocumenteerd die worden gebruikt in bouwobjecten. Alle gegevens worden veilig opgeslagen, slim verrijkt, eenvoudig gedeeld en beheerd. Zodanig dat eigenaren en/of beheerders van vastgoed of infrastructuur altijd beschikken over actuele informatie over de financiële en circulaire waarde, toxiciteit, losmaakbaarheid en het hergebruik-potentieel van toegepaste materialen, producten en elementen. 

Het platform genereert een materialenpaspoort voor een gebouw of portfolio van gebouwde objecten. De vastgoedeigenaar is de data-eigenaar en kan op elk gewenst moment interne en externe partijen toegang geven tot deze gegevens en inzichten. Toegang tot applicaties en diensten van derden, zoals taxateurs, marktplaatsen voor herbruikbare materialen en vastgoedbeheerders is optioneel. 

Voor vastgoedeigenaren wordt Madaster aangeboden op abonnementsbasis. Niet-gebouweigenaren kunnen toegang krijgen middels een enterprise licentie. 

Daarnaast biedt Madaster verschillende partnermogelijkheden en is er voor studenten en universiteiten een speciale educatie omgeving ontwikkeld.

ABONNEMENTSVORMEN

 

Eigenaren van vastgoed of constructies verkrijgen toegang tot het Madasterplatform door een gebruiksabonnement af te sluiten. De prijs van ons jaarabonnement is afhankelijk van de omvang van de constructie (het bruto vloeroppervlak) en het aantal gebruikers. Madaster heeft enkele standaard abonnementen beschikbaar. Een maatwerk abonnement kan voordeliger zijn bij een meerjaarsabonnement of grote vastgoed portfolio’s.

SMALL

€100,-

Excl. BTW / jaar


 

Max. 1000 m2

 

 

Max. 1 standaardgebruiker

 

 

Max. 1 leesgebruiker

 

MEDIUM

€500,-

Excl. BTW / jaar


 

Max. 5000 m2

 

 

Max. 2 standaardgebruiker

 

 

Max. 1 leesgebruiker

 

LARGE

€1000,-

Excl. BTW / jaar


 

Max. 10000 m2

 

 

Max. 3 standaardgebruiker

 

 

Max. 2 leesgebruiker

 

XLARGE

€2000,-

Excl. BTW / jaar


 

Max. 20000 m2

 

 

Max. 5 standaardgebruiker

 

 

Max. 5 leesgebruiker

 

VERTALEN »