Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in
Terug
Blogs 17 jan 2024

Samen werken aan een duurzame toekomst: Mijn weg naar Madaster als de nieuwe Marketing Manager

Hallo, ik ben Jessica Al, de nieuwe Marketing Manager voor het global team bij Madaster. Het is een interessante tijd om dit avontuur te starten, en ik kijk ernaar uit om mijn visie te delen nu ik me aansluit bij dit gedreven team van experts.

In de dynamische en snel veranderende wereld van internationale tech scale-ups, heb ik de kans gehad om creativiteit te combineren met een op data-gedreven aanpak, vooral op de Europese markt maar ook daarbuiten. Mijn expertise omvat een spectrum van online en offline marketingstrategieën, wat me in staat heeft gesteld om uitgebreide kennis op te bouwen over verschillende doelgroepen en hun interactie met diverse technische oplossingen. Deze ervaring is cruciaal geweest in het ontwikkelen van mijn passie voor digitale marketing en branding. Maar na verloop van tijd heb ik ontdekt dat echte voldoening in mijn werk niet enkel voortkomt uit succes in mijn functie, maar uit een diepe overtuiging in de missie van het bedrijf.

Dat is exact de reden waarom aansluiten bij Madaster aanvoelde als de perfecte keuze. Hier krijg ik de mogelijkheid om onze marketingfunctie te optimaliseren en bij te dragen aan de internationale groei van het bedrijf. Wat Madaster uniek maakt voor mij, is de ambitie om een wereld met minder afval in de bouwsector te realiseren en de keuze van materialen te verduurzamen. In een periode waarin milieuproblematiek een grote rol speelt, is de visie van Madaster op een duurzamere toekomst met behulp van geavanceerde technologie niet alleen inspirerend; het is noodzakelijk. Bij Madaster ben ik niet alleen een Marketing Manager; ik ben onderdeel van een grotere beweging. Deze connectie geeft mijn werk een dieper doel en maakt elke strategie, elke campagne, betekenisvoller.

In deze nieuwe rol ben ik erg enthousiast over de samenwerking met ons internationale team van experts. Hun diverse inzichten zijn cruciaal bij het vormgeven van onze marketingstrategieën. Mijn doel is om mijn ervaring te combineren met de expertise van het team om verhalen te creëren die een internationaal publiek aanspreken.

Terwijl we ons voorbereiden op internationale groei, omvat mijn rol het brengen van een fris perspectief op onze marketinginitiatieven, het integreren van de nieuwste digitale marketingtrends, en ervoor zorgen dat onze merkboodschap en visuele identiteit resoneren over de grenzen heen. Het gaat erom een verhaal te creëren dat niet alleen onze innovatieve oplossingen benadrukt, maar ook het verhaal vertelt van onze impact op de planeet en toekomstige generaties. Het gaat om meer dan alleen groei; het gaat om het vormen van waardevolle connecties en het onderhouden van onze huidige community van gebruikers en partners.

In de komende maanden kijk ik ernaar uit om te leren van het diverse en getalenteerde team en bij te dragen aan een missie die veel groter is dan wie van ons dan ook.

Bedankt dat jullie mij verwelkomen in de Madaster-familie. Laten we duurzaamheid tot de kern van ons verhaal en het hart van ons succes maken.

Jessica Al

Marketing Manager, Madaster global team

Where are you located?