Onze visie Wat doet Madaster voor mij? Ons platform Inspiratie Contact
Word een partner
Log in
Terug
Nieuws 28 mrt 2019

BOOM! INNOVATIE HELPT PARTNERS VAN MADASTER CIRCULAIRE AMBITIES TE REALISEREN

BOOM! INNOVATIE HELPT PARTNERS VAN MADASTER CIRCULAIRE AMBITIES TE REALISEREN

Utrecht – 28 maart 2019 – BOOM! Innovatie gaat partners van Madaster helpen bij het waarmaken van ambities op het gebied van circulaire economie en focust specifiek op de rol die gebouwdata hierin kan hebben. Op basis van een serie business model innovatie tracks worden partners van Madaster op weg geholpen om de vertaalslag te maken van een lineair naar een circulair business model. Met de samenwerking willen BOOM! Innovatie en Madaster de transitie naar circulair bouwen versnellen.

Madaster fungeert als een publieke, online bibliotheek van materialen waarin gebouwen worden geregistreerd en gedocumenteerd, net zoals verkaveling en grondbezit bij het kadaster. Vanuit Madaster kan van elk vastgoedobject een beveiligd webbased materialenpaspoort gegenereerd worden. De veelomvattende informatie in een materialenpaspoort vergemakkelijkt (her)gebruik van duurzame materialen en stimuleert eigenaren, financiers, ontwerpers, leveranciers, aannemers en verwerkers om circulair te bouwen.

Het Madaster Partner Programma is erop gericht waarde te creëren voor partners en hun klanten. Inmiddels hebben zich al vele partners aan Madaster verbonden waaronder TBI, W/E adviseurs en CBRE. Om partners meer hulp te kunnen bieden bij het concretiseren van circulaire ambities is Madaster een partnership aangegaan met BOOM! Innovatie. Zij werken al jaren op het gebied van circulaire economie en hebben een serie methodieken ontwikkeld om bedrijven verder te helpen bij het initiëren, realiseren en optimaliseren van circulariteit in hun bedrijfsmodel.

Voor veel organisaties is nog niet helemaal duidelijk hoe concreet invulling gegeven kan worden aan circulariteit en de rol die data hierin heeft. Door samen te werken met BOOM! Innovatie kunnen we hier verandering in brengen. Een circulair businessmodel kan de marktpositie van partners aanzienlijk versterken en de transitie naar een circulaire economie versnellen.” Rob Oomen, Partnership Manager Madaster

De omslag naar circulair denken, en dus ook een circulair business model biedt voor veel bedrijven kansen om terug naar de tekentafel te gaan. Wij van BOOM! Innovatie zien het materialenpaspoort als een van dé kansen voor bedrijven in de gebouwde omgeving om onderscheidende waardeproposities te ontwikkelen.” Freek Huijsmans, co-founder BOOM! Innovatie

Sluit je vandaag nog aan, begin met waardebehoud

Ontdek hier meer over het gebruik van ons platform

Maak gebruik van Madaster en begin met partnerschap en/of abonnement

Madaster platform

1

Stap 1

 • Partnerschap

  Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.

 • Abonnement

  Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.

 • Demo

  Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.

 • Ons partnermodel biedt begeleiding, ondersteuning en training en stelt je in staat ons ecosysteem te benutten via marketing en netwerkevents.
 • Ons abonnementsmodel biedt je toegang tot ons platform.
 • Vraag een demo aan om kennis te maken met ons platform.
2

Stap 2

 • Small

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning Digitaal

  Training Open training

  Marketing Profiel op website

  € 3.500 / jaar* *

 • Medium

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + support desk

  Training + inhouse training & business workshop

  Marketing + showcase project

  € 5.500 / jaar *

 • Large

  Gebruiker 1

  Object 1

  Ondersteuning + custom support

  Training + training op maat

  Marketing + blog in nieuwsbrief

  € 8.500 / jaar *

 • € 3.500 / jaar* *

 • € 5.500 / jaar *

 • € 8.500 / jaar *

 • Madaster abonnement

  Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Particulier abonnement

  Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten

  Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

 • Aanbevolen voor experts die direct willen beginnen met uploaden en die zelfstandig aan de slag willen met Madaster. Het abonnement komt inclusief één persoonsgebonden gebruiker en één actief object/ gebouw.

  € 900 / jaar *

 • Aanbevolen voor particuliere huiseigenaren die gebruik willen maken van Madaster. Ook voor studenten die circulaire scenario’s of een gebouwpaspoort willen creëren voor onderzoek.

  € 19,95 / jaar *

 • Producenten kunnen hun productportfolio gratis op Madaster registreren als de productgegevens met alle gebruikers worden gedeeld. Voor ondersteuning is een Partnership nodig.

  € 0 / jaar *

Neem contact met ons op

+31 (0)85 060 1242
Maandag – vrijdag, 08:30 – 18:00

info@madaster.nl

De Groene Afslag
Amersfoortsestraatweg 117
1251 AV, Laren
Nederland

Wat zit er in voor mij?

Bekijk alle

Profiteer van de wereld om ons heen

madaster-image
12-06-2024 Blogs

Duurzaam bouwen met DRASTIC: De rol van Madaster binnen een innovatief Europees project

Lees meer
madaster-image
06-05-2024 Publicaties

Voer eenvoudig je eerste MPG-berekening uit

Lees meer
madaster-image
18-04-2024 Persberichten

Madaster nu gevalideerd als gecertificeerd rekeninstrument voor MPG-berekeningen

Lees meer

Where are you located?